Doelgericht resultaat

Doelgericht resultaat door het eventueel aanbrengen van verandering in de organisatie, het verhogen van het rendement in de breedste zin van het woord.
Als je kritisch na wilt denken over veranderingen in je bedrijf heb je niets aan een gesprekspartner die het constant met je eens is. Een persoon die het niet met je eens is, en met een hele andere visie komt, doet dat juist wel.
Een sparringpartner is dan een uitstekende keuze.

Waarom sparren voor een doelgericht resultaat?

1e Antwoord krijgen op je vragen

Een sparringpartner stelt confronterende vragen, laat je met andere ogen naar een situatie kijken en vraagt hoe je het wellicht anders had kunnen doen.

2e Uit je comfortzone stappen

Het is eens goed om verder te kijken, een sparringpartner heeft een brede kijk buiten jouw vakgebied.

3e Uitdaging om verder te kijken

Het verleden is geweest, we kunnen leren van de fouten die er gemaakt zijn.  Een sparringpartner komt van buitenaf, analyseert de huidige situatie en draait deze om naar de gewenste situatie.

4e Zaken op een rijtje krijgen

De ervaring leert dat er soms maar een paar gesprekken nodig zijn om zaken weer op een rijtje te krijgen, en een volgende stap te kunnen zetten.

Sparringpartner denkt out of the box met jou.

Wil je een keer sparren over situaties in je bedrijf, om scherp te blijven op je doelen, of om drempels te bespreken waar je af en toe tegen aan loopt?

Als het antwoord ja is, neem dan zeker even contact op.Ik adviseer en begeleid ondernemers bij organisatieontwikkeling, risicomanagement en kwaliteit. Met mijn brede ervaring in diverse kennisgebieden, zoek ik oplossingen die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw bedrijf en jou als ondernemer.

Wilt u weten wat dit voor uw project kan betekenen?